• Zakelijk

  Woningwens ontwerpt en realiseert interieurs voor bedrijven en organisaties
  die inspirerend, onderscheidend, functioneel, praktisch, en kleurrijk zijn.

  Bedrijfs huisstijl

  De huisstijl van uw bedrijf is kenmerkend voor de sfeer van uw bedrijfsidentiteit.
  Het is belangrijk om deze identiteit te vertalen naar uw huisstijl. Ook om het terug te laten komen in het interieur. Uw bedrijfsinterieur is uw visitekaartje voor klanten maar ook voor uw eigen medewerkers. Een mooi en functioneel totaalconcept staat daarom vooraan bij een ontwerp van Woningwens.

  Uw interieur

  Bij het interieur voor uw bedrijf behoren vaak heel wat wensen. Voor u zelf maar ook voor uw medewerkers. Denk hierbij aan de juiste verlichting, project-/ kantoor meubilair, en eisen aan het materiaal.
  Het interieur laat niet alleen zien waar uw bedrijf voor staat, maar in een kantoor met een prettige sfeer voelen medewerkers zich snel meer gedreven, creatiever en productiever. Uit onderzoek is gebleken dat door een goed interieuradvies en dus een betere- / huiselijke werkplek zorgt voor meer inspiratie en minder ziekteverzuim. Reden voldoende om eens kritisch te kijken naar de inrichting van het interieur van uw bedrijf.

  Uitvoering

  Woningwens richt complete kantoorpanden in, maar restylt ook recepties, kantines ect. Woningwens begeleidt het gehele project in samenwerking met andere bedrijven. Daarbij kunt u denken aan de begeleiding van offertetrajecten voor de inkoop van projectmeubilair, het organiseren van uw verbouwing en het bewaken en bijhouden van uw budget.