Stappenplan

1. Wensgesprek

Weten wie jij bent, is de basis voor mijn interieurontwerp. Voor een wensgesprek ben ik gemiddeld 1 uur bij je in je woon-, werkruimte of organisatie. En hoor ik graag wat jullie Woningwensen zijn en wat voor veranderingen jullie graag zien. Dit kan gaan over praktische dingen over je interieur, gezinssituatie, hobby’s, huisdieren, woonstijl, kleuren, verlichting en nog veel meer. En natuurlijk ook wat voor een budget jullie hiervoor in gedachten hebben. Tevens worden de maten opgenomen in de desbetreffende ruimte en foto’s gemaakt van de ruimte. Dit gesprek werk ik uit en verwoord ik in een Programma van Eisen.

2. Programma van Eisen

Bij een programma van eisen stel ik aan de hand van het eerste gesprek een lijst op met al jullie wensen en eisen voor de besproken ruimte. Met alles wat we besproken hebben, over veranderingen, kleuren, opbergen ect.

• Gezinssituatie
• Welke meubels blijven
• Welke meubels worden nieuw aangeschaft
• Voorkeur voor kleuren en materialen
• Styling
• Budget

Dit programma van eisen  kan ik persoonlijk, via de mail ,of telefonisch met u bespreken.

3. Offerte

Na het Wensgesprek ontvang je vrijblijvend een offerte, gemaakt op basis van je wensen, budget en huidige inrichting.

Naar aanleiding van het Wensgesprek, het programma van eisen besproken te hebben en goedkeuring van de offerte ga ik ontwerpen.

4. Ontwerpen

Woningwens kan uw wensen helpen realiseren;

Als ik een akkoord heb voor de offerte, ga ik aan de slag.
Als eerste hou ik me bezig met de sfeer van het huis of bedrijfsruimte. Als deze qua sfeer veranderd gaat worden, ga ik een sfeercollage en-/of moodboard maken om zo duidelijk mogelijk met jou overeen te komen of we het zelfde beeld, sfeer en doel voor ogen hebben. Daarna ga ik beginnen met jullie gekozen ontwerp per enkele ruimte van jouw woning of bedrijf.

Deelontwerpen per ruimte
- Indeling advies
- Styling advies
- Meubel advies
- Kleur advies
- Verlichtingadvies
- Verkoopadvies

5. Adviesgesprek

´voor meer informatie over de deelontwerpen kijk bij zakelijk of particulier onder interieuradvies.´

Ook voor het veranderen of verbouwen van een enkele ruimte van jouw woning of bedrijf kun je contact met mij opnemen. Denk hierbij bv aan keuken, badkamer, woonkamer, kantoor, (kinder)slaapkamer, zolder etc.