Over Basichic

Hallo!

Mijn naam is Danielle Oortgiesen-Reulink en ik werk als zelfstandig interieurprofessional onder de naam Basichic. Gwenda van interieur bureau Woningwens heeft mij gevraagd om werk voor haar op te vangen rond haar zwangerschap. Daarover hoefde ik niet lang na te denken, ik help anderen ontzettend graag.

In 2009 haalde ik mijn MBO-4 diploma voor interieuradvisering en startte ik met de studie Interieurvormgever in het Belgische Mechelen. Na een aantal jaren te hebben gewerkt als stylist en met een omweg via een baan als officemanager, ben ik begin 2018 fulltime aan het werk gegaan voor mijn eigen bedrijf Basichic. Nog iedere dag ben ik ontzettend gelukkig met de stap die ik durfde te zetten.

Voor mijn werk maak ik graag écht contact met de mensen die mij hulp vragen, om er zo achter te komen hoe ze leven, waarom ze zo leven, waar ze blij van worden, waar ze zich aan storen... Deze belangrijke informatie gebruik ik als vertrekpunt voor mijn ontwerpen en adviezen. Zo ontstaat een interieur dat echt bij mijn opdrachtgevers past. Niet alleen in uiterlijk, ook wat betreft functionaliteit.

Als jouw interieurwens niet kan wachten tot Gwenda haar werkzaamheden weer oppakt en mijn verhaal spreekt jou aan, laten we dan een afspraak maken voor een kennismaking. Ik ben benieuwd naar jouw verhaal!

Danielle Oortgiesen-Reulink // Basichic
06 30 84 37 48
danielle@basichic.nl
www.basichic.nl