Oosterbeek Vogelweg 13

Woningwens heeft samen met de opdrachtgever dit prachtige huis in Oosterbeek geheel opgeknapt, van binnen en buiten! Het is dan ook letterlijk een buitenkans om dit huis te kopen! Wat een plaatje! Tijd voor een bezichtiging? 

Op loopafstand van het gezellige centrum van Oosterbeek gelegen, uitstekend onderhouden linkerhelft van dubbel woonhuis met zonnige tuin en grote garage! Dit mooie woonhuis gelegen op het zuiden is de afgelopen jaren zowel binnen als buiten op vele punten gemoderniseerd en verbeterd. Zo is dit huis niet alleen instap klaar, maar ook comfortabel en energiezuiniger gemaakt! De woning is gelegen in het beneden dorp, nabij de uiterwaarden, bossen, scholen, winkels en openbaar vervoer. 

Indeling: oprit met ruimte voor meerdere auto’s, voortuin.

Entree woning: Hal (2.20 x 2.50m), bergkast (1.30 x 1.40m) met opstelplaats c.v.-combiketel, toilet met fonteintje, badkamer (1.82 x 0.90m) met douche en vaste wastafel. Garderobe. 
Woonkeuken (3.40 x 3.12) met nieuw keukenblok en diverse apparatuur. Toegang tot de droge kelder (1.80 x 3.40m, hoogte 1.80m) met kelderraam. Woonkamer (8.10 x 3.40m) met schuifpui aan de zijkant en open haard. Trapopgang naar de eerste etage. 

Eerste etage: slaapkamer achterzijde ( 2,8 x 3,3m), zijkamertje(2,95 x 1,65m),slaapkamer zijkant ( 2,75 x 2,45m) en slaapkamer voorkant (2,7 x 2,48m) met vaste lage kastenwand. Dee kamers zijn te bereiken via de overloop. Ook via deze overloop toegang tot gedeeltelijk bevloerde, geheel geïsoleerde vliering. 

De woning heeft een beschutte en zonnige achtertuin voorzien van diverse beplanting en een leuk terras. De woning beschikt over een zeer grote garage (9.00 x 7.10m) met dubbele openslaande deuren. De garage beschikt over een smeerput, elektra, daglichtinval en biedt genoeg ruimte voor meerdere auto’s ook is er toegang voor een eigen achteringang. Een gedeelte van de garage is nu ingericht als fitnessruimte middels tussenwanden, maar diverse scenario’s als hobby- of praktijkruimte, atelier of natuurlijk garage zijn hier mogelijk. Ideaal voor bijvoorbeeld wonen en werken!! Een woning welke zo betrokken kan worden. 

Bijzonderheden: 
* Zowel binnen als buiten recent geheel geschilderd 
* Grotendeels dubbel glas 
* Nieuw keukenblok (2014) 
* Grote garage met veel mogelijkheden 
* Ruime en droge kelder 
* Goede staat van onderhoud 
* Pannendak geheel vervangen (2003) 
* Platte daken geheel vervangen (2005) 

Bekijk deze woning op Funda:
http://www.funda.nl/koop/oosterbeek/huis-84678368-vogelweg-13/omschrijving/