Nieuw interieurpakket

EEN KORT & KRACHTIG INTERIEURADVIES

Opzoek naar een inspirerend interieuradvies zonder al teveel tijd en kosten.

Woningwens heeft een geheel nieuw interieurpakket toegevoegd.
Geen wensgesprek van te voren maar direct een adviesgesprek van twee uur bij u thuis! De focus ligt op jouw Woningwens. We bespreken voor de tijd door middel van een vragenlijst al jouw wensen voor de gewenste ruimte. Doormiddel van deze informatie kunnen we bij het gesprek aan huis direct de mogelijkheden bespreken en komen we tot het juiste advies. Dit kan gaan over kleur-  en materiaalgebruik, over een juiste indeling of sfeer. Het interieurplan wordt door mij op kantoor nog uitgewerkt en toegestuurd. Zo ontvang je naast de twee uur advies aan huis ook nog een persoonlijk advies per mail met de juiste infomatie en inspiratie om de woning te kunnen inrichten of aanpassen naar jou wens. 

'' Dit advies is geschikt voor kleur- en sfeeradvies of een interieurvraag voor bijvoorbeeld de woonkamer of slaapkamer. ''

WERKWIJZE

  1. Per telefoon of mail overleggen we vooraf de situatie, wensen en doelen.
  2. We ontvangen graag voor het advies foto’s van de huidige situatie, verbouwingsplannen of van de nieuwe woning. 
  3. Het interieuradvies thuis van 2 uur aan huis of van afstand met de tips op een rij en sfeerbeelden.
  4. Na het advies ontvang je nog tips en tricks Met dit advies wil ik je inspireren om zelf aan de slag te gaan om de geschikte meubelen/ materialen/ kleuren te vinden welke binnen het budget past.

TARIEF

  • De prijs van dit advies is  €570,- (incl. btw, excl de reiskosten) Vooraf wordt bepaald of het pakket bij de woonvraag past en voldoende informatie geeft.
  • TIP: Dit advies kan worden betaald vanuit een bouwdepot, overleg hiervoor met uw hypotheekverstrekker

Het advies kan worden uitgebreid met een moodboard, interieur-ontwerp, inkoop van meubels of styling. Staat jouw wens er niet bij, dan kun je een pakket op maat laten samenstellen.

Prijs: Nu € 570,- euro

– Dit advies is ook goed te gebruiken als startpunt voor een uitgebreider advies bij verbouwing of laten bouwen van een woning. 

Vraag gerust naar meer informatie!