Just Oké

Woningwens nieuwe Label Just Oké

Omdat we bij veel klanten opgemerkt hebben dat het interieur shoppen tijdrovend is, kwamen we op het idee om exclusieve interieuraccessoires te leveren.

De kleur en het model kan geheel worden aangepast aan jouw wens.

Producten die je misschien zelf al een tijd in gedachten hebt, en wat past in jouw interieur. kortom waar jij ‘’Just Oké’’ mee bent! Zo kunnen we een extra handje meehelpen om bij jouw interieur nieuw leven in te blazen met een slimme keuze van exclusieve woonaccessoires. Just Oké levert alleen handgemaakte producten zoals gebreide en gehaakte kussens en gebreide plaids.

Bijpassende woonaccessoires kunnen ook naar jouw wens worden geleverd. Zodat jij jouw eigen eye-catcher hebt in je interieur die je nergens anders terug zult zien.
De liefde voor handgemaakt zag je vaak al terug bij de interieuradviezen van Woningwens en zou vanaf nu tot in de kleinste details aan toe ook terug te zien zijn bij Just Oké.

Like de Pagina, en houd de nieuwste woonaccessoires in de gaten! Voor meer informatie over de prijzen en mogelijkheden neem contact met ons op.