Even voorstellen

Ik ben Gwenda van Maaren, als interieuradviseur, ontwerpster, styliste en designer en met mijn liefde en passie voor kleur, materiaal heb ik in 2014 Woningwens opgericht.

Ervaring en Opleiding
In 2008 ben ik begonnen aan de opleiding Styling & Design voor interieuradviseur, etaleur en Manager Stylist. Toen ik aan de opleiding begon wist ik het al zeker, ik wil van dit vak mijn werk maken! Ik heb op school vijf geweldige stage adressen gehad, waar ik tijdens de studie onwijs veel van heb geleerd, en mijn passie kon laten groeien.

Werkwijze
Mijn werkwijze kenmerkt zich door mijn perfectionisme, openheid en betrokkenheid. Ik probeer mij zo goed mogelijk in te leven in jou Woningwensen. Balans, kleur en durf vind ik dan ook belangrijke elementen voor een mooi interieur. Het is voor mij altijd weer een creatieve uitdaging om voor iedere opdrachtgever een gedegen, creatief en uniek advies op maat te maken. Met een goede en functionele basis. 

Vind het geweldig om een mix te creëren tussen oud en nieuw en de verschillende interieurtrends, van klassiek tot modern. Een inrichting moet niet alleen mooi zijn, er moet ook geleefd kunnen worden. 

Woningwens
Iedereen heeft woningwensen voor zijn/haar woning bedrijf of organisatie.


Verkoopstyling
Als je je huis wilt verkopen, kan ik je ook helpen. Met mijn verkoopstyling en ruimtelijke fotografie verkoop je gegarandeerd je huis vele malen sneller. En verdiend de verkoopstyling zich altijd terug.

Doelstelling 


Qoute

Je kunt mij bellen voor een andere indeling van uw woonkamer maar ook voor een 3D-tekening van een volledig ingericht kantoorpand.