Foto op Hexagon

Creatief met herinneringen | Ben jij opzoek naar iets unieks voor op je wand?

Herken jij die ene lege plek op de muur? Waar je veel geprobeerd of bedacht hebt maar het niet tot zijn recht lijkt te komen of de uitvoering maar niet wil lukken?

Met deze flexibele foto's op hexagon creëer je snel en gemakkelijk een eigen kunstwerk vol herinneringen of lievelingsfoto's op de wand. Dankzij het innovatieve ophangsysteem kun je jouw hexagon foto's eenvoudig aan elke muur bevestigen en flexibel overbrengen, uitwisselen en uitbreiden. Ook zijn deze foto's in verschillende maten te bestellen.

Zo vul je die ene wand snel en creatief. Bedenk voor jezelf bijvoorbeeld een leuk thema of kleurstelling die past bij de ruimte waarin je deze wilt toepassen. Ik heb zelf het thema buiten met de kinderen toegepast in de foto's. Ook kan het uiteraard met allerlei verschillende foto's-/ familieportretten-/ landschapsfoto’s of van een land/vakantie waar je bent geweest zijn. Dit vormt samen snel een mooi geheel.

Mocht je dit idee willen toepassen thuis maar lukt het je niet om de juiste kleurstelling, of het aantal wat nodig is te bepalen, stuur mij gerust een foto en de wensen door dan kijk ik graag met je mee.

Bekijk de mogelijkheden op Canvas Company.nl (ook ter inspiratie) 

Vind je het zelf lastig om een passend geheel te maken en houd je meer van strakke vormen, een groot geheel en een ontwerp die voor je klaar staat om zo te bestellen?
Bekijk of er hier een wereldkaart tussen staat die als eye-catcher tot zijn recht komt in de ruimte.

Ben jij nieuwsgierig geworden en ga jij ze ook bestellen, stuur ons dan nu een mail en ontvang een kortingscode voor 50% korting. Deze kortingscode is geldig t/m 1-10-2020. Ook geldig op de andere muchopix collage foto's in de vierkante en cirkelvorm. 
Laat me weten wat je ervan vindt.