Flitsadvies *NEW*

Groen, blauw ...nee laten we het toch maar voor de veilige grijstint gaan... Alleen de wand achter de tv kast of ook nog de hoek om...? Modern, Klassiek of toch ook een beetje Landelijk..?? Warm, gezellig, opgeruimd maar ook praktisch..!! Een mooie parketvloer gezien, maar hoe doe je dat dan met je openstaande keuken..? We gaan voor een hoekbank? Nee toch maar een lange bank met een losse poef.. wel of niet ook nog een bijpassende stoel... !? Verbouwen, uitbouwen of zullen we dan toch maar gewoon uren gaan zoeken op Funda.. om vervolgens toch maar alles te laten zoals het is.

De mogelijkheden op interieurgebied zijn eindeloos. En elk jaar.. iedere maand... als je goed kijkt zelfs DAGELIJKS komen er weer nieuwe collecties, trends en meubels bij.

Dat waar wij in ons vak vrolijk van worden, maakt het voor veel particulieren alleen maar lastiger....

NU NIEUW BIJ WONINGWENS; FLITSADVIEZEN

Maak nu een afspraak voor een flitsadvies met Woningwens voor maar € 60,00; Een kort inspirerend adviesgesprek van 60 minuten, waarin ik je help om de juiste richting in te kijken en de juiste keuze's te maken.

Neem foto's en een plattegrond mee en ontvang direct een persoonlijk en creatief advies inclusief een leuke Goodiebag vol inspiratie voor thuis! Mocht je daarna pakket S, M of L afnemen, dan wordt het betaalde bedrag voor het flitsadvies in mindering gebracht op de pakketprijs. Zo kun je voordelig kennismaken en eerste ideeën opdoen! Keuze uit drie verschillende woonwinkels voor de afspraak. Een flitsadvies kun je nu ook samen met een familielid,vriend of kennis afnemen. Zodat je samen in twee uur tijd beide geïnspireerd wordt en we extra tijd hebben om jullie persoonlijk advies te geven.

Voor een klein bedrag eindelijk die verandering waar je al een hele tijd naar opzoek bent!!

'' Bespaar geld, door verkeerde keuze's en aankopen te voorkomen! ''