Feest editie VT Wonen

Feest editie !!!!! Jaaaaa ik heb mezelf toch vandaag even stiekem verwend met de vtwonen van mijn favoriete maand #december! Heb me heel erg netjes ingehouden (vind ik zelf) maar nu heb ik toch zin het even uit te schreeuwen...... “Whoehoe december is coming! Wat hou ik toch van deze maand! Kan het niet helpen 😍 sinterklaaskado’s in huis.. Maar stiekem vooral heel veel zin in de kerst & oud en nieuw!! Lekker samen zijn, versieren en heel veel gezelligheid... lampjes lampjes lampjes kaarsjes en natuurlijk lampjes  idd ik heb ook genoeg spullen voor drie kersthuizen”” misschien nog wel meer! Ik zou jullie deze week wat mee laten kijken in deze leuke tijdschriften! Hebben jullie ook zon zin in de feestdagen, Of zie je het toch meer als een drukke maand vol verplichtingen🤔😝 Anyway have fun allemaal 🤗🌲🎄

'' Marry Everything & Happy Always ''