Evenementen

Geef jij binnenkort een bedrijfsfeest, ga je trouwen, heb je speciale gelegenheid of gewoon zin in een feestje, maar weet je niet waar je moet beginnen?

Woningwens verzorgt het ontwerp en styling voor evenementen en speciale gelegenheden voor zowel particulieren,- zakelijke,- als commerciële opdrachtgevers.
Met jouw wensen en eisen als leidraad, maken we samen een plan van de mogelijkheden voor de decoratie, aankleding en styling en zorg ik indien gewenst voor de uitvoering. Elk evenement is anders, daarom maak ik altijd een styling- en decoratieconcept op maat. Geen standaard plan, maar een concept dat perfect past bij jouw evenement!

Per opdracht bekijkt Woningwens samen met de opdrachtgever wat de wensen zijn en wat de mogelijkheden zijn om dit evenement of speciale gelegenheid tot een succes te maken.

Uitvoering

Door samenwerking met verschillende partners, kan ik voor jullie evenement of speciale gelegenheid veel uit handen nemen. Denk hierbij aan bijvoorbeeld het verzorgen van de catering, fotografen, bloemen, muziek, meubelen, of de entertainment! 

Een van de bedrijven waar ik mee samenwerk is Babello Entertainment;

Babello Entertainment is gespecialiseerd in entertainment, evenementen en openingen. Wij hebben alles in huis om uw feest tot een groot succes te maken. Of het nu gaat om een interactieve kindershow, een onvergetelijke drive in show (DJ), een hilarische buikspreker of een zangers of zangeressen? Wij leveren alles op het gebied van entertainment!