Appartement te koop in Barneveld

OMSCHRIJVING

Wij bieden u aan dit verzorgde 2-KAMER APPARTEMENT op de begane grond met eigen berging en parkeerplaats. Woonopp. ca. 52 m². 

LIGGING

Het appartement is fraai gelegen in de entree van de jonge, geliefde woonwijk "Norschoten". Tegenover het kleinschalige complex (bestaande uit 14 appartementen) is een supermarkt gesitueerd. Rondom is veel parkeergelegenheid aanwezig. Het dorpscentrum alsmede alle overige openbare voorzieningen zijn op enkele minuten afstand bereikbaar. 

BEGANE GROND

Centrale entree/hal met opstelling van brievenbussen, intercom en trappenhuis. 
Entree/hal, meterkast met opstelling boiler. Gezellige woonkamer met voldoende lichtinval. De keuken is voorzien van diverse (inbouw)-apparatuur. Keurige, geheel betegelde badkamer (in lichte kleurstelling) met wastafelmeubel, douchecabine, toilet en witgoedaansluitingen. Slaapkamer met diverse inbouwspots. 
Op de begane grond treft u tevens aan een gezamenlijke fietsenberging, een eigen afsluitbare berging en een parkeerplaats op het buitenterrein. 

ALGEMEEN

Verbouwjaar 2008. Er is een gezamenlijke cv-installatie voor het gehele complex, warmwater gaat middels een eigen boiler. Het complex is optimaal geïsoleerd. De servicekosten bedragen € 188,- per maand (incl. voorschotten voor gas, water en elektra) In verband met afwezigheid lift heeft het appartement lage servicekosten! De begane grond is voorzien een fraaie laminaat vloer. Dit centraal gelegen, verzorgde appartement is zeer geschikt voor een starter!

Funda

http://www.funda.nl/koop/barneveld/appartement-48153697-hooilanden-3/